Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol promociona l’esport femení en el marc del Dia de les Dones

foto: Joventut Handbol la Llagosta
foto: Joventut Handbol la Llagosta

El Joventut Handbol la Llagosta torna a sumar-se un any més a la celebració del Dia Internacional de les Dones. El club ha preparat tot un seguit d’activitats esportives que s’emmarquen en el Projecte de promoció de l’handbol femení, Si totes juguem, també hi guanyem.

Per aquest divendres, el Joventut Handbol ha preparat entrenaments oberts per diverses categories. A les16 h podran participar-hi noies de 1r i 2n d’ESO i, a les 21 h, l’entrenament estarà obert a alumnes de 1r i 2n de Batxillerat i de categoria sub-23. Diumenge es farà la Trobada handbolicat de minihandbol de la categoria aleví femení, a partir de les 9 h. Durant el matí, es disputaran diversos partits. A la Trobada participaran equips de Montmeló, Polinyà, Sant Joan Despí i dos conjunts del club llagostenc. A partir de les 13 h, el màster femení del Joventut Handbol disputarà un amistós. Qualsevol dona major de 30 anys que ho desitgi podrà prendre part d’aquest partit, tot i que no formi part del club. Totes aquestes activitats es faran al Poliesportiu Antonio García Robledo.

En el mateix projecte s’emmarca el Campus d’Handbol femení que acollirà el mateix pavelló del 30 de març a l’1 abril. El Campus està adreçat a noies d’entre sis i tretze anys. Les inscripcions es poden fer al García Robledo els dimarts i els dijous de 18.30 a 20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies