Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

Un Centre Cultural ple de gom a gom acull la xerrada de Rosa Maria Calaf

Xerrada Rosa Mª Calaf 015El Centre Cultural s’ha omplert de gom a gom aquest dimecres per escoltar Rosa Maria Calaf, periodista i excorresponsal de televisió. Calaf estava convidada pel Centre de Formació d’Adults de la Llagosta, que ha volgut commemorar així el Dia Internacional de les Dones. A la xerrada, Rosa Maria Calaf ha parlat del paper actual de la dona arreu del món. Segons la periodista, la desigualtat de gènere és una realitat en totes les societats, tot i que amb una incidència diferent.

Calaf, que ha estat corresponsal a nombrosos països de l’Àsia-Pacífic, Amèrica i Europa, ha analitzat la visibilitat que tenen les dones en l’àmbit laboral i econòmic a diferents punts del món. A banda de constatar que encara hi ha molta feina a fer en aquest sentit, també ha recordat les situacions de discriminació extrema que pateixen moltes dones, com ara les que són explotades sexualment.

Al final de l’acte, membres del Centre de Formació d’Adults de la Llagosta han entregat un ram de roses a Rosa Maria Calaf en agraïment a la seva tasca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies