Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Prop de 300 persones als actes de celebració del Dia d’Andalusia

dia andalucia 2015Gairebé 300 persones es van aplegar diumenge al matí als actes de celebració que la Casa de Andalucía va preparar per commemorar el Dia d’Andalusia.

Les activitats van començar a les 10. 30 h amb la tradicional hissada de la bandera d’Andalusia a l’Ajuntament. Tot seguit, es va fer una cercavila pels carrers de la Llagosta amb la participació d’una banda de música del municipi i cavalls. Un cop acabat el recorregut del seguici, el Centre Cultural va acollir les actuacions dels grups convidats: el Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta, la parella de transformistes Aida i Nelly, un grup de flamenc format per la cantaora Anna Giménez, el guitarrista David Jiménez i el percussionista Óscar Sánchez, el cor rociero de la Casa de Andalucía i els quadres de ball locals Azahar, Al Alba i Meritxell, i Jesús, de l’entitat.

Durant l’acte, la Casa de Andalucía va oferir al públic morro de porc a la brasa i vi. La festa va acabar passades les 15 h

Publicitat

Publicitat

Més notícies