Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Yarnoz, en adults, i Boluchra, en joves, guanyadors del Concurs de Fotografia Dia de la Dona

Javier Yarnoz, a la categoria d’adults, i Jamal Boluchara, a la categoria juvenil, han estat els guanyadors del 22è Concurs de Fotografia Dia Internacional de la Dona, organitzat pel Foto-Club la Llagosta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la nostra localitat.
El veredicte del jurat i el lliurament de premis van tenir lloc divendres passat al Centre Cultural. La fotografia guanyadora de Yarnoz mostra una dona del nord d’Àfrica passejant d’esquenes pel carrer. En aquesta categoria el segon va ser Sílvia López i la tercera premiada va ser Maricel Carbonell. La imatge del jove Boluchra presenta un dels murals del Parc Popular que es van pintar per la Bienal d’Art Urbà. El segon classificat juvenil va ser Marc Martínez i el tercer Mohamed Abou.
Al certamen han participat aquest any 16 autors, que han presentat 27 fotografies. El jurat estava format per dos membres del Foto-Club la Llagosta, que van anar comentat cada una de les imatges. El lliurament de premis va comptar amb la presència de la regidora de Polítiques d’Igualtat, Virgínia Jiménez, i la presidenta del Foto-Club la Llagosta, Isabel Moyano.
Les fotografies s’exposaran al mateix Centre Cultural del 7 al 20 de març. El concurs forma part dels actes del Dia Internacional de les Dones programat per l’Ajuntament de la Llagosta i entitats de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies