Divendres, 27 setembre 2024
23.7 C
La Llagosta

L’escriptor Aureli Vázquez inaugura el nou curs del Club de lectura

Una vintena de persones van participar en l’acte d’inauguració del curs 2024-2025 del Club de lectura, de la Biblioteca de la Llagosta. El tret de sortida literari va tenir lloc ahir dimecres a Can Pelegrí i va comptar amb la presència de l’escriptor Aureli Vázquez per parlar de la seva novel·la històrica La mujer del miliciano.

El mateix autor ja va ser-hi a la Biblioteca el mes de gener per presentar la novel·la, que està ambientada en la Barcelona de la Guerra Civil. La història tracta d’una dona anglesa, esposa d’un milicià del POUM, que es veu separada d’ell quan és destinat al Front d’Aragó. “La història parla de la Guerra Civil espanyola però d’un període molt concret, que són els primers mesos de l’any 1937. És a dir, quan Barcelona està a punt d’ebullició abans dels fets del maig del 1937. La ciutat està lluny del front de guerra, però és una ciutat que està esperant que passin coses i atenta a tot el que passa”, va explicar l’escriptor Aureli Vázquez, que es va mostrar molt satisfet per la bona resposta del públic amb la novel·la: “Els Clubs de lectura són la resistència perquè és un punt de reunió entre persones per parlar d’un llibre, això és molt positiu”.

Conchi Fernández, responsable del Club de lectura de la Biblioteca, va presentar el programa d’activitats de la tardor de 2024. Els pròxims llibres que participaran en el Club de lectura seran Mujeres raras y antiguas, de l’escriptora local Sandra Pequerul, el 9 d’octubre amb la presència de l’autora; Los incomprendidos, de Pedro Simón, el 16 d’octubre; Història d’un piano, de Ramon Gener, el 13 de novembre; i al 4 de desembre es farà una edició especial per llegir diferents obres de teatre.

El programa d’activitats de la tardor 2024 també inclou una sortida a la Casa Batlló, el 17 d’octubre; una sortida al Club del llibre, de la Garriga, el 14 de novembre; i una sortida al Teatre Nacional de Catalunya, l’11 de desembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies