Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El CE La Llagosta suma dos equips campions en el 19è Torneig Joan Gelabert

El Club Esportiu La Llagosta ha celebrat amb èxit la 19a edició del Torneig Joan Gelabert, que va omplir el camp municipal amb més de 800 esportistes. El campionat serveix per tancar l’actual temporada i va celebrar-se des del passat divendres a diumenge.

El CE La Llagosta va sumar dos campions amb els primers llocs de l’infantil B femení i l’infantil A masculí. A més, va tenir un bon grapat de segons llocs d’entre els diferents equips de la base. “Tots els equips van competir molt bé, va ser una experiència molt positiva perquè hi havia equips de superiors categories. Hi havia molta motivació entre els esportistes perquè és l’últim torneig de la temporada i hi havia rivals de renom”, explica José Ángel Venero, coordinador del CE La Llagosta, que en acabar la temporada deixarà el càrrec després de set anys d’èxit.

Durant els tres dies de competició van participar un total de 64 equips, amb clubs d’arreu de Catalunya, com ara el Barça, l’Espanyol o el Cornellà, entre altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies