Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults celebra la setmana cultural amb una desena d’activitats

El Centre de Formació d’Adults (CFA) de la Llagosta tancarà l’actual curs amb la celebració de la setmana cultural, des d’aquest dilluns a divendres. L’escola d’adults de la nostra localitat ha programat una desena d’activitats, que estan obertes a la ciutadania. “Intentem que hi hagi activitats de tota mena, des de tecnològiques, d’idiomes, d’igualtat, esportives o lúdiques”, explica el director de l’escola, Abel Lacruz, que ha remarcat que a totes les activitats “pot participar la ciutadania”.

Avui dilluns, les activitats comencen a les 18 h amb un taller d’edició de vídeo amb el youtuber Emilio Bazán -cal inscripció prèvia-; i a les 19 h, amb un videofòrum sobre l’adopció. Dimarts, a les 9 h, hi haurà una sortida per l’entorn amb el divulgador local José Luis Mediavilla; a les 10 h, una visita al Museu Abelló, de Mollet; a les 17.30 h, una activitat de català; i a les 18 h, un torneig de bàsquet.

Dimecres, a les 11 h, es farà una videoconferència en anglès; a les 18.30 h, una conferència amb el corresponsal i escriptor, Amador Guallar; i a les 19 h, un torneig de rummikub. Dijous es farà el sopar de final de curs a les 21 h, i divendres, un karaoke a partir de les 11 h.

Les activitats en horari de matí es faran a Can Pelegrí i les de tarda, a l’INS Marina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies