Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Prop de 800 esportistes competiran en el Torneig Joan Gelabert

La 19a edició del Torneig Joan Gelabert, del CE La Llagosta, s’enceta avui divendres i es perllongarà fins diumenge. Prop de 800 esportistes de 64 equips diferents participaran en el tradicional campionat de futbol de la Llagosta.

L’activitat començarà avui divendres, a partir de les 18 h amb els partits de l’escola i l’infantil masculí, que serà homenatjat pel seu recent campionat de lliga. L’activitat seguirà dissabte i diumenge, amb partits de 9 a 21 hores, d’entre les categories escoleta a cadet.

“És un torneig que serveix per tancar la temporada i per jugar contra equips que no ho fem habitualment durant la temporada”, explica Antonio Rísquez, president del CE La Llagosta. D’entre els participants, hi ha el Barça, l’Espanyol, el Cornellà, el Mercantil i el Terrassa, entre altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies