Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Un veí de la Llagosta crea una aplicació mòbil per jugar en línia amb l’Eurocopa

Reonaldo Latella Catalano, de 40 anys i veí de la Llagosta, ha creat una aplicació mòbil per jugar en línia durant l’Eurocopa, anomenada Futbol Field. L’aplicació funciona com a qualsevol joc de fantasy de futbol, que permet la creació d’un equip amb el fitxatge de jugadors de diferents seleccions. En acabar cada jornada, hi ha una puntuació que crea les classificacions de les lligues públiques i privades de la plataforma.

L’aplicació mòbil es va publicar fa dues setmanes i ja suma més de 400 descàrregues. “Es pot crear una lliga virtual pública o privada. Has de fitxar els millors jugadors de l’Eurocopa, com si fossis un entrenador”, explica Reonaldo Latella, que assenyala que en la primera versió funciona amb les seleccions de l’Eurocopa, però posteriorment serà un joc amb les millors lligues d’Europa.

L’aplicació és similar a les creades pels diaris Marca o Mundo Deportivo, entre altres, però en aquest joc no se centrarà en només en una lliga de clubs. “Serem l’única plataforma que pugui crear un equip amb Haaland, del Manchester City, i Mbappé, del Madrid. Mentre altres plataformes se centren en només una lliga, nosaltres permetrem fitxar jugadors de les principals lligues d’Europa”, augura el llagostenc, que té estudis d’analista de partits de futbol a Itàlia i vol crear una àmplia comunitat de fidels amb l’aplicació mòbil.

Futbol Field és una aplicació gratuïta que es pot trobar a les plataformes d’App Store i Google Play.

Publicitat

Publicitat

Més notícies