Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Salva Reina actuarà al Centre Cultural amb el seu darrer monòleg

El polifacètic monologuista, actor, presentador… Salva Reina torna a la Llagosta per portar el seu humor. El malagueny pujarà a l’escenari del Centre Cultural amb el seu darrer espectacle Prohibido echarle cacahuetes al mono.

La representació tindrà lloc el dissabte 6 de juliol a les 20 h. Les entrades es poden adquirir a la plataforma www.entrapolis.cat i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (el pagament s’ha de fer amb targeta bancària). El preu de l’entrada és de 10 euros.

Prohibido echarle cacahuetes al mono és un espectacle que recull moments d’altres monòlegs de la carrera de Salva Reina. El personatge que interpreta en aquesta ocasió l’artista malagueny té un caràcter molt primari, s’altera ràpidament amb les noves situacions, no comprèn les coses, s’enfada… Reina explica que no deixa de ser un clown que passa ràpidament del riure al plor.

Publicitat

Publicitat

Més notícies