Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Xavi Canalejas, subcampió d’Espanya amb el cadet femení d’handbol de les Franqueses

El llagostenc Xavi Canalejas ha celebrat el subcampionat d’Espanya amb el cadet femení d’handbol de l’AEH Les Franqueses. L’entrenador ha dirigit amb èxit al cadet franquesí fins a la final espanyola, que va celebrar-se diumenge a Tarazona, de Saragossa.

L’equip franquesí va perdre la final contra el Mislata, que va imposar-se per 31 a 20. “Va ser un rival molt complicat; tot i això, estem molt satisfetes per guanyar la plata. Aquest grup de noies mai havia passat de la fase de grups del Campionat d’Espanya i ens hem ficat en la final”, diu Xavi Canalejas, que va tenir com a segon entrenador el seu germà, Luis Canalejas, també llagostenc.

La fase final del Campionat d’Espanya del cadet femení dels germans Canalejas ha estat per emmarcar. L’equip dirigit pel tècnic llagostenc va accedir a la semifinal després d’acabar al primer lloc de la fase de grups amb victòries contra el BM La Jota (34-35) i el Prado Marianistas (33-26), i la derrota amb l’Aula Valladolid (26-25). En la fase decisiva, va guanyar la semifinal contra el Leganés (28-25) i va caure en al final contra el Mislata. “El partit contra el Leganés va ser el millor partit que vam fer. Ha estat un gran Campionat d’Espanya”, explica Xavi Canalejas, que afegeix: “d’alguna manera, tota la dedicació que hem fet en l’handbol durant 40 anys, ens ha tornat amb aquest segon lloc estatal”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies