Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Paula Bienvenido, bronze del rànquing català absolut de judo

Paula Bienvenido, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, ha quedat en el tercer lloc del rànquing català absolut de judo, en la categoria de -70 quilos. El campionat va tenir lloc el passat dissabte a Badia del Vallès.

També van participar en l’absolut català David Fajardo, en -60 quilos, i Ahian Castro, en -66 quilos, no van poder optar al podi tot i mostrar-se competitius. A més, Sergio Cruz, en -73 quilos, es va quedar sense competir per una lesió. “Amb aquesta competició ja s’acaben els campionats de l’actual temporada. Estem contents per l’evolució dels esportistes, més que per les medalles, que hi ha hagut moltes”, explica un dels responsables del gimnàs llagostenc, Joan Carles Cerrudo, que ha valorat també molt positivament la feina feta per Paula Bienvenido: “és una esportista molt ambiciosa i la pròxima temporada vol competir pel Campionat d’Espanya”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies