Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El musical ‘A dos cuerdas de ti’ posa les entrades a la venda

El musical A dos cuerdas de ti es representarà diumenge al Centre Cultural, a les 19.30 h. L’obra està escrita i dirigida per Jaime Calvet, amb la música i les lletres de Paco Garfia. Les entrades es poden comprar, amb un preu de 6 euros, al local de la Unión La Flamenca, al Foto-Estudio Damián i a l’Escola Municipal de Música de la Llagosta.

A dos cuerdas de ti es presenta com un viatge a través del temps que parla de sororitat, d’empatia, d’escolta, dels rols dins de la família, i de com és d’important poder entendre les ferides personals per veure les de la resta. El musical ja va estrenar-se al febrer durant l’última edició del Flamec-ON Festival flamenc de Santa Coloma de Gramenet.

L’obra és interpretada per Lucía Garfia i Gracia Fernández, amb la música de Paco Garfia i Santi Serrano.

Publicitat

Publicitat

Més notícies