Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Concordia celebra els 50 anys amb amistosos, homenatges i una festa popular

El CD La Concordia va celebrar dissabte una festa popular per commemorar els 50 anys des de la seva fundació l’any 1974. L’entitat esportiva de la nostra localitat va viure una jornada emotiva amb retrobaments d’esportistes i entrenadors, que al llarg de cinc dècades han passat en algun moment pels equips de futbol i futbol sala.

La festivitat de La Concordia va encetar-se al Poliesportiu Antonio García Robledo amb partits al migdia dels equips de l’escoleta i l’infantil. A la tarda, va tenir lloc un dels moments més emotius amb un partit de futbol sala entre exjugadores de futbol sala. D’entre elles, hi havia Estefa Jémez, que va ser una referent al club. “Ha estat molt emotiu tornar a posar-se la samarreta blava. A més, quan hem entrat al vestidor, totes ens hem assegut al que era el nostre lloc”, deia Jémez. Tanmateix, Mónica Utrilla, que va viure l’etapa daurada de l’equip a la Segona Divisió espanyola. “Ha estat un gran dia de retrobaments”, comentava.

L’activitat esportiva va passar després al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert amb un triangular entre exjugadors de La Concordia, el CD Viejas Glorias i el primer equip del CE La Llagosta. Abans d’encetar els partits, es va fer un homenatge al desaparegut Pedro Pinilla, membre històric de l’entitat. “Hem donat un ram de flors i una pancarta a la seva vídua. És molt important aquests records a persones que han estat molt importants al club”, remarca l’expresident i un dels fundadors, Antonio Rubio.

La festa dels 50 anys va acabar amb un sopar al Parc Popular, que va tenir música i ball. “Estem en un moment complicat, però aquí seguim, picant pedra. La pròxima temporada volem tornar amb un sènior femení i més base”, afirmava el president, Iván Beas, que es mostrava molt satisfet del suport que va rebre de la ciutadania en els diferents actes dels 50 anys.

Durant la nit, també es van lliurar una quinzena de diplomes a persones vinculades amb La Concordia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies