Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Antonio García Robledo, convocat per a la preparació dels Jocs Olímpics

Antonio García Robledo ha estat convocat amb Espanya per a la preparació dels Jocs Olímpics de París 2024. El lateral llagostenc ha entrat en la llista de 21 jugadors que començaran el pròxim 19 de juny la preparació olímpica a Hoznayo (Cantàbria).

En la primera de la preparació olímpica, Espanya entrenarà a Torrelavega fins al 25 de juny. Posteriorment, del 30 de juny al 7 de juliol, la segona fase tindrà lloc a Esplugues de Llobregat amb la disputa de dos amistosos contra Argentina, el 4 de juliol a Montpelier; i el 6 de juliol a Esplugues de Llobregat.

La tercera fase de la preparació olímpica serà a Noruega, de l’11 al 19 de juliol, quan Espanya jugarà un amistós contra la selecció noruega, el 16 de juliol. Posteriorment, la selecció espanyola viatjarà el 22 de juliol a París per disputar els Jocs Olímpics.

Publicitat

Publicitat

Més notícies