Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Més d’una vintena d’activitats per celebrar els 20 anys del CEM El Turó

El CEM El Turó ha començat a celebrar els 20 anys amb més d’una vintena d’activitats, que tindran lloc des d’avui dilluns fins al divendres, 14 de juny. L’equipament municipal s’ha bolcat a celebrar l’efemèride amb activitats diàries, i especials, pels abonats.

D’entre les activitats que se celebren, hi ha activitats d’aigua amb aquaboxing, aquacircuit, i aquazumba; a l’aire lliure, amb el màster class hitpower, el zumba, el gluteboom, el boost i la marxa nòrdica; i a les sales del gimnàs, hi ha la gluteboom, el cycling, l’acropilates, el hiit team i la zumba.

Per participar en les activitats es poden reservar al mateix CEM El Turó i a l’aplicació del gimnàs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies