Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Xavi Canalejas classifica un cadet femení de l’Handbol Les Franqueses al Campionat d’Espanya

Xavi Canalejas ha classificat el cadet femení de l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses a la fase final del Campionat d’Espanya. L’equip entrenat pel llagostenc va obtenir el passi a la fase final estatal després de guanyar la setmana passada la fase sector F del campionat estatal, que va tenir lloc a les Franqueses. Anteriorment, també havia estat campió cadet de Catalunya.

L’equip que entrena el llagostenc, juntament amb el seu germà Luis Canalejas, va guanyar en la final de la fase sector contra el Madrid Base Villaverde, per 27 a 20. En la fase de grups, l’equip franquesí també havia guanyat contra el Calasancio (41-13) i el BM Hiessur Lauro (28-27). “Hi ha una generació de jugadors que juguen juntes des dels 7 anys i han quedat campiones de Catalunya en categoria benjamí, aleví, infantil i cadet. És una fita que molt poques jugadores poden dir”, valora positivament Xavi Canalejas, que explica que “és un grup molt competitiu que té moltes ganes de sumar una medalla estatal”.

La fase final del Campionat d’Espanya cadet femenina estarà formada pels vuit millors equips, entre aquests Les Franqueses. L’equip de Xavi Canalejas jugarà en la fase de grups contra el Prado Marianistas, l’Aula Valladolid i el BM Jota. “L’objectiu és superar la fase de grups i ficar-nos en la semifinal”, assenyala l’entrenador llagostenc, que confia poder lluitar per les medalles. L’altre grup de la fase final està format per l’Helvetia Anaitasuna, el Balonmano Leganés, el Mislata i el Kukullaga Etxebarri. La fase final es disputarà del 5 al 9 de juny a Tarazona, a Saragossa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies