Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Tres escoles de la Llagosta participen en una nova edició de la Cantània

Les escoles Les Planes, Gilpe i Joan Maragall participaran en l’edició del 2024 de la Cantània, que se celebrarà al Teatre Auditori de Granollers del 31 de maig al 9 de juny. En total seran 17 concerts, amb la participació de més de 4.200 alumnes de primària de 35 municipis vallesans.

Enguany, la Cantània representarà El naufragi, que tracta sobre un creuer i com els dos protagonistes ho afronten amb visions oposades: un opina que allò és un dispendi de recursos i una màquina de contaminar; i l’altra, creu que són joves i han de viure el present. Els concerts amb representació de les escoles de la Llagosta seran els dies 1 de juny, a les 11.30 h amb Les Planes, que formarà el cor 1 amb l’Escola Torre Roja; i el 4 de juny, a les 20 h, el Joan Maragall serà el cor 3 i la Gilpe el cor 4, amb l’Escola La Torreta.

Per anar-hi de públic a la Cantània 2024 s’han de comprar les entrades per la pàgina web del Teatre Auditori de Granollers amb un preu de 9 euros per persona.

Cantània és un projecte musical que se celebra a Barcelona des de l’any 1991, primer des de l’Institut Municipal d’Educació i més tard des de l’Auditori de Barcelona. Des de l’any 2001 el Teatre Auditori de Granollers i l’Associació Cultural de Granollers organitzen Cantània a la comarca del Vallès Oriental. Més tard, s’hi ha afegit ciutats com Vilafranca del Penedès, Mataró, Olot, Vic, el Vendrell, Reus i Manresa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies