Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

El CAP de la Llagosta celebra la Setmana sense fum

El Centre d’Assistència Primària de la Llagosta celebrarà la 25a Setmana sense fum amb diverses activitats. Des d’avui i fins divendres, hi haurà, dins de l’ambulatori, una taula informativa, organitzada per professionals del CAP amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. Aquesta taula estarà instal·lada divendres, entre les 11 i les 13 hores, a la cantonada dels carrers de Vic i Estació, al costat del CAP.

Demà dimarts, entre les 18.30 i les 19.30 h, el CAP de la Llagosta acollirà una xerrada sobre com deixar de fumar. L’activitat comptarà amb la participació de persones de la nostra localitat que han deixat de fumar.

La Setmana sense fum se celebra del 25 al 31 de maig i té com a objectius sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de respirar un ambient lliure de fum, prevenir el consum de tabac entre els joves i promoure l’abandonament de l’hàbit entre les persones fumadores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies