Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

30 anys de la Biblioteca a l’edifici de Can Pelegrí

Avui, es commemora el 30è aniversari de la inauguració de la Biblioteca de la Llagosta al seu actual emplaçament, a Can Pelegrí. Per celebrar-ho, s’han programat diferents activitats amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació i la Generalitat.

Des d’avui i fins al 10 de juny, es podrà seguir per les xarxes socials de la Biblioteca (Instagram, Facebook i X) una mostra virtual de fotografies sobre els darrers 30 anys d’aquest servei. La Biblioteca de la Llagosta triarà dels seus arxius fotogràfics trenta imatges il·lustratives de tots els anys en els quals el servei ha funcionat a Can Pelegrí i que s’aniran publicant a les xarxes socials.

El 30 de maig, a les 19 h, tindrà lloc un Club de lectura especial sobre Els tres noms de la Ludka, de Gisela Pou. L’activitat es desenvoluparà a la Sala d’exposicions de Can Pelegrí i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i la Institució de les Lletres Catalanes.

El 6 de juny, a les 19 h, a la Sala d’exposicions de Can Pelegrí, se celebrarà una tertúlia sobre la biblioteca del futur.

La programació contempla també dues activitats infantils. Demà dimarts, a les 18.15 h, hi haurà una activitat especial, amb el títol d’Una butaca i un llibre, a càrrec d’Un Conte al Sac. Va adreçada a infants a partir de 3 anys i es desenvoluparà a la sala infantil de la Biblioteca i a altres espais de Can Pelegrí.

El 4 de juny, a les 18 h, tindrà lloc a Can Pelegrí, l’activitat Bibliolab, amb el títol de L’aventura de la poció secreta, a càrrec de Funbrain, per a infants de 5 a 8 anys.

La Llagosta disposa de servei de biblioteca des de l’any 1972, quan gràcies a un conveni entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de la Llagosta s’inaugura l’equipament al carrer de Santa Teresa, en un local cedit per la Caixa d’Estalvis de Sabadell. Estarà en funcionament fins al març de 1994, quan, per motius d’espai, ha de tancar les portes i donar pas a una nova biblioteca, situada a Can Pelegrí, entrant en funcionament el 27 de maig de 1994.

Publicitat

Publicitat

Més notícies