Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta jugarà diumenge l’anada de l’eliminatòria per l’ascens a la Tercera Catalana. L’equip llagostenc es jugarà el passi de categoria contra el Maurina Egara. La Llagosta jugarà l’anada com a visitant i la tornada, de local.

El Maurina Egara va acabar al segon lloc del grup 14 de la Quarta Catalana amb 70 punts, a només un del campió, l’Escola Pia Terrassa. Té un balanç de 23 victòries, 1 empat i 2 derrotes.

El CD Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb 35 punts i segueix en llocs de promoció d’ascens. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el Pineda, que és cinquè amb 47 punts. El duel serà la penúltima jornada del campionat i se celebrarà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.

Futbol sala
El FS Unión Llagostense A ocupa el quart lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 54 punts i té l’ascens a tres punts, que ocupa al segon lloc l’Arenys de Mar -a qui els llagostencs tenen el gol average guanyat-. Pel que fa al tercer classificat, l’Alella, té un punt més que els llagostencs. La Unión Llagostense pot celebrar un ascens històric si es dona una carambola de resultats el cap de setmana en l’última jornada. El sènior A necessita guanyar el seu partit a la pista del Cardedeu i esperar que el segon, l’Arenys de Mar, perdi a casa contra el Ciutat de Mataró B, i l’Alella, tercer, no guanyi a casa contra el ja campió Castellterçol.

El sènior A i l’Arenys de Mar jugaran dissabte a la mateixa hora, a les 19 h, mentre que l’Alella ho farà diumenge a les 12 h.

El sènior B de la Unión Llagostense, ja campió del grup 2 de la Tercera Catalana, jugarà diumenge l’última jornada contra el Vic, segon classificat. El duel es jugarà al CEM El Turó, a les 12.15 h.

El sènior C de la Unión Llagostense ocupa el cinquè lloc amb 46 punts, del grup 1 de la Tercera Catalana. El pròxim duel serà dissabte, al CEM El Turó a les 19 h, contra l’Escola Pia Mataró, que és líder i es juga ser campió de lliga.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta jugarà dissabte l’última jornada de la fase final de classificació a la pista del CV Sant Martí.

El cadet masculí de vòlei de les Escoles d’Iniciació Esportiva disputarà diumenge les Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de 2024, que tindrà lloc a Vinyols i Els Arcs, de Tarragona.

Físic culturisme
El Gimnàs Fabregat participarà en el Campionat de Catalunya de físic culturisme i fitness. El campionat català se celebrarà a Pallejà, localitat de la província de Barcelona, i el gimnàs presentarà a tres esportistes.

Patinatge Artístic
Una delegació d’esportistes del Club Patí La Llagosta participaran diumenge en la quarta jornada de la Lliga Comarcal de patinatge artístic, que tindrà lloc a Caldes de Montbui. Aquesta serà l’última jornada de la fase comarcal de patinatge artístic.

Publicitat

Publicitat

Més notícies