Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Conferència sobre l’escriptora Luísa Villalta a la seu de l’Alborada

L’historiador Manuel Carrete farà demà divendres una conferència sobre l’escriptora Luísa Villalta, que va ser homenatjada enguany pel Dia das Letras Galegas. La xerrdaa tindrà lloc demà divendres a la seu de l’Agrupación Cultural Galega Alborada a les 19 h.

Luísa Villata, morta fa deu anys, va ser escriptora, docent i violinista gallega. Va ser una intel·lectual amb diversos camps d’èxit, com ara la poseia, el teatre, la narrativa, l’assaig, la música i una col·laboradora habitual en diaris i revistes. Va formar part de la Mesa pola Normalización Lingüística i l’Asociación de Escritoras e Escritores en Lingua Galega.

Durant l’acte, Manuel Carrete també presentarà el seu darrer llibre, Retratos da emigración galega en Cataluña.

Publicitat

Publicitat

Més notícies