Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Obertes les inscripcions del Campus Esportiu d’Estiu del CEM El Turó

L’Ajuntament de la Llagosta i el Complex Esportiu Municipal El Turó organitzen un Campus Esportiu d’Estiu, del 25 de juny al 9 d’agost i del 26 d’agost al 7 de setembre. En total, hi ha nou setmanes de campus municipal i el període d’inscripcions ja està obert.

Les activitats del campus es faran amb un caràcter esportiu, lúdic i educatiu mitjançant esports, jocs i tallers, A més, hi haurà una activitat aquàtica diària a la piscina, sigui a l’interior o l’exterior. Totes les activitats se celebraran dins de les instal·lacions del CEM El Turó, excepte alguna sortida puntual per a l’entorn urbà.

El campus en horari de matí se celebrarà de 9 a 13 h amb un preu per setmana i infant per 59,12 euros pels no abonats al CEM El Turó i de 53,38 euros als abonats. A més, l’oferta es pot complementar amb el servei d’acollida, de 8 a 9 h i de 13 a 14 h; servei de menjador, de 13 a 15 h; i d’horari de tarda, de 15 a 17 h. També hi ha descomptes per contractar packs de quatre setmanes al juny, el juliol, dues setmanes al setembre i per portar més d’un fill o filla.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web del CEM El Turó i s’han de formalitzar amb cinc dies d’antelació, com a mínim, a l’inici del servei contractat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies