Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Empat del CD Viejas Glorias contra el cuer, l’Atlètic Canet (1-1)

El CD Viejas Glorias va sumar dissabte un empat al camp del cuer classificat, l’Atlètic Canet, per 1 a 1. L’equip local es va avançar a la primera part i la resposta llagostenca va arribar a la segona part, amb l’empat de Cristian López. El Viejas Glorias va poder marcar el segon gol, però no va tenir gaire fortuna de cara al gol.

El Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb 35 punts i segueix en llocs de promoció d’ascens. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el Pineda, que és cinquè amb 47 punts. El duel serà la penúltima jornada del campionat i se celebrarà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies