Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El CE La Llagosta jugarà la promoció d’ascens contra el CF Maurina Egara

El CE La Llagosta jugarà la promoció d’ascens a la Tercera Catalana contra el CF Maurina Egara, de Terrassa. La Federació Catalana de Futbol ha sortejat avui dimarts l’eliminatòria d’ascens entre els vint equips classificats al segon lloc de les agrupacions de Barcelona.

La Llagosta ha sortit en la sisena bola del sorteig i ha provocat que tingués el factor camp a favor seu. El partit d’anada de l’eliminatòria es jugarà aquest cap de setmana al camp del Maurina Egara i la tornada serà l’1 o 2 de juny al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

El Maurina Egara va acabar al segon lloc del grup 14 de la Quarta Catalana amb 70 punts, a només un del campió, l’Escola Pia Terrassa. Té un balanç de 23 victòries, 1 empat i 2 derrotes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies