Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El Casal d’Avis i Cucutras han participat en una activitat intergeneracional

Membres del Casal d’Avis de la Llagosta han visitat avui l’Escola Bressol Municipal Cucutras. Amb aquesta visita, finalitza l’activitat intergeneracional que va començar a l’abril organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta.

Els infants ja van fer sortides per classes al Casal d’Avis. Allà, van ser acollits per membres del Casal, que els van explicar el conte dels Tres porquets, que van acompanyar amb il·lustracions. La sala estava ambientada amb els instruments que representaven les classes, guitarres, timbals i xilòfons, que van realitzar des del taller de mandales del Casal d’Avis.

Amb la visita avui del Casal a l’EBM Cucutras, es tanca aquesta activitat intergeneracional. La regidora de Gent Gran, Eva Villanueva, ha comentat que aquesta iniciativa “té per objectiu fer relacions intergeneracionals, apropar els nens petits i els avis” i ha afegit que “els avis estan encantats amb l’experiència, han col·laborat molt, tant explicant els contes com fent els dibuixos. Ha estat una experiència molt maca que esperem repetir no només amb l’escola bressol sinó amb les escoles de Primària, perquè creiem que aquesta comunicació entre generacions és important”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies