Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense B, campió de la Tercera Catalana

El sènior B del FS Unión Llagostense ha guanyat la lliga del grup 2 de la Tercera Catalana quan falten dues jornades encara per disputar. L’equip dirigit per Dani Muñido va celebrar diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo el campionat després de guanyar el seu compromís contra el CEFS Manlleu B, per 6 a 3.

L’equip llagostenc afrontava aquest cap de setmana la primera oportunitat per guanyar la lliga i no ho va desaprofitar. El segon classificat, el Vic, havia guanyat el seu compromís contra el Teià Futbol Cinc B (2-6), que obligava als llagostencs sumar els tres punts del seu partit. El sènior B no va fallar i va golejar al Manlleu B. Això sí, els osonencs es van avançar als primers compassos, però abans del descans l’equip local ja havia capgirat l’electrònic, 2 a 1. A la segona part, la Unión B va ser superior i va aconseguir un marge de quatre gols, amb el 5 a 1. A les acaballes, el Manlleu B va escurçar l’electrònic fins al 6 a 3 final.

L’alegria es va desfermar en acabar el duel al pavelló llagostenc pel títol de campió de lliga del sènior B, que van celebrar equip i afició. “Estem molt contents pel campionat de lliga perquè som un equip amb jugadors formats al club”, explica el tècnic, Dani Muñido, que afegeix: “hem estat capaços de guanyar la lliga sense perdre cap partit, això és molt complicat de fer i és mèrit de la plantilla”.

El FS Unión Llagostense B és líder amb 66 punts i té un marge de vuit, amb el segon, el Vic. L’equip llagostenc té un balanç de 21 victòries i tres empats. Tot i guanyar el campionat, el sènior B no podrà pujar a la Segona Catalana perquè hi ha el sènior A. Només pujaria, finalment, el segon equip, en cas d’aconseguir l’ascens també el sènior A a la Primera Catalana. Aquesta és una situació que pràcticament ha quedat descartada ja el cap de setmana passat.

El pròxim partit del FS Unión Llagostense B serà dissabte a la pista del Racing Llavaneres.

Pel que fa al sènior C, al grup 1 de la Tercera Catalana, no va competir a la pista del Montgat el cap de setmana passat perquè el rival s’ha retirat i la federació va donar el triomf als llagostencs, per 0 a 6. El sènior C és cinquè amb 43 punts i el pròxim partit serà diumenge a la pista del Teià Futbol Cinc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies