Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Antonio García Robledo opta al sisè trofeu de millor lateral esquerre de la Lliga Asobal

Antonio García Robledo, jugador del BM Granollers, ha estat nominat a millor lateral esquerre de la Lliga Asobal 2023-2024. L’esportista llagostenc, de 40 anys, segueix sent la referència de l’equip d’handbol de la capital vallesana, que aquest curs lluita per acabar en la tercera posició de la lliga per competir la pròxima campanya a Europa.

El llagostenc ja ha guanyat el guardó de millor lateral esquerre en cinc ocasions. De fet, ha guanyat les tres últimes edicions seguides. En aquesta temporada, té com a rivals Asier Nieto, del Bidasoa; Juan Palomino, del Logronyo, Adrián Nolasco, del Port Sagunt , i Frank Cordies, del Huesca.

Des d’aquest dilluns es pot votar per escollir el millor lateral esquerre i el termini acabarà dijous a la tarda. Els resultats es faran públics el pròxim dilluns, 20 de maig, i en cas de guanyar, el llagostenc recolliria el guardó el 27 de maig durant la gala de la Lliga Asobal a Valladolid.

Publicitat

Publicitat

Més notícies