Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament, en contra de la supressió de diverses línies d’autobusos interurbans

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha enviat una carta a la Direcció general de Transport i Mobilitat de la Generalitat per expressar una profunda preocupació per la decisió de suprimir les línies d’autobús interurbans 302, 303 i 305, que passen pel nostre municipi. “Aquesta alteració té un impacte negatiu significatiu en la connectivitat de la Llagosta amb la resta de la comarca del Vallès Oriental”, assegura l’alcalde.

A l’escrit, es destaca que ara els usuaris del transport públic es veuen obligats a realitzar transbords per desplaçar-se, el que incrementa considerablement el temps de viatge i desincentiva l’ús del transport públic, especialment entre aquells que l’utilitzen per anar a treballar o estudiar als municipis veïns.

L’alcalde recorda que la Llagosta és un municipi amb una alta densitat de població i una demanda creixent de serveis de transport públic. “La supressió d’aquestes línies d’autobús suposa un pas enrere en la mobilitat sostenible del municipi i de la comarca en general”, afegeix l’alcalde.

“Sóc coneixedor que aquesta preocupació és compartida amb la resta de municipis afectats. Per això sol·licitem que es reconsideri aquesta decisió i que es busquin alternatives que garanteixin la connectivitat i l’accessibilitat al transport públic per a tots els ciutadans i ciutadanes de la Llagosta i del Vallès Oriental”, explica Óscar Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies