Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Gairebé 9.500 persones podran votar diumenge a la Llagosta

Un total de 9.488 veïns i veïnes de la Llagosta podran votar diumenge en les eleccions al Parlament. Els col·legis electorals obriran les portes a les nou del matí i les tancaran a les vuit del vespre.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi ha les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

Es podrà seguir la jornada electoral a La Llagosta informa, a les xarxes socials de l’Ajuntament i al web municipal (www.llagosta.cat).

Publicitat

Publicitat

Més notícies