Dilluns, 20 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Sol·licituds per a ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025

Des d’avui i fins al 7 de juny es poden presentar les sol·licituds per optar als ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025. El tràmit es pot fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o a la seu electrònica.

Poden ser persones beneficiàries l’alumnat matriculat en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en els cursos de segon i tercer dels ensenyaments de primer cicle d’infantil, en aquelles escoles de titularitat de la Generalitat on s’hagi implantat, i qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i d’ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria, sempre i quan no els pertoqui la gratuïtat del servei i compleixin els requisits establerts en les bases.

Poden sol·licitar els ajuts individuals de menjador les persones progenitores, les persones tutores legals o les persones encarregades temporalment o definitivament de la guarda de les persones beneficiàries.

L’import de l’ajut s’aplica sobre el preu del cost del servei, que no podrà superar en cap cas el preu màxim establert pel Departament d’Educació.

Més informació: onx.la/78b8f

Publicitat

Publicitat

Més notícies