Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El Pícaro Teatre ja té a punt el seu nou espectacle, El Pícaro Robin Hood

El grup llagostenc El Pícaro Teatre estrenarà la seva nova obra el cap de setmana del 25 i 26 de maig. La nova comèdia porta per nom El Pícaro Robin Hood i està inspirada en totes les versions anteriors d’aquesta obra des del particular punt de vista de la companyia.

Les representacions es faran el dissabte 25, a les 17.30 h i a les 20 h, i el diumenge 26, a les 18 h. Les entrades es poden reservar a la plataforma Entràpolis i a Foto Estudio Damián. El sistema serà el de taquilla inversa.

El Pícaro Robin Hood està escrit i dirigit per Carlos Lupe. L’obra estarà interpretada per Mónica Martínez, Andrés Uceda, Víctor Alamino, Mario Gaertner, Gemma Cañas, Montse Medina i Dani Rodríguez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies