Dilluns, 20 maig 2024
21.8 C
La Llagosta

El CE La Llagosta obre el període d’inscripcions del Campus d’estiu 2024

El CE La Llagosta ha obert el període d’inscripcions del Campus Esportiu de Futbol, que tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol. Aquest any, la temàtica del campus d’estiu serà l’Eurocopa i els Jocs Olímpics.

“Un any més, tornem amb moltes ganes de gaudir amb tots vosaltres de les vacances, de l’estiu i sobretot de l’esport amb molt de futbol, principalment, però també amb estones de jocs, esports alternatius, olimpíades, gimcanes, jocs d’aigua i piscina”, informa en un comunicat el club, que afegeix que l’entrada a la piscina ja està inclosa al preu de la inscripció.

L’horari del Campus d’estiu serà de 9 a 13 h, al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. Hi ha opció de servei d’acollida, de 8 a 9 h amb servei de menjador, de 13 a 15.30 h. El preu per setmana és de 39 euros i en cas d’afegir un germà o germana, 30 euros per infant. Hi ha un preu especial de 180 euros per la inscripció a les cinc setmanes de campus. Els inscrits abans del 9 de juny rebran una samarreta de regal.

Les inscripcions s’han de fer a les oficines del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i es pot demanar més informació al seu responsable, José Ángel Venero, al número de telèfon 665.93.90.58 o al correu electrònic campuscelallagosta@gmail.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies