Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El Viejas Glorias guanya el Lloreda B (2-3) i se situa desè

El CD Viejas Glorias va sumar dissabte una important victòria contra un equip de la part alta, el Lloreda B (2-3). La primera part va acabar sense gols i a la represa l’equip local es va avançar amb dos gols, que posava molt complicat el partit pels llagostencs. Tot i això, el Viejas Glorias va creure en el triomf fins al final i va remuntar amb tres gols a les acaballes, fets per Cristian Fernández, amb un doblet, i Cristian López.

Amb el triomf, el Viejas Glorias se situa al desè lloc, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb 31 punts, en llocs de promoció d’ascens. El pròxim partit serà contra un rival per la promoció, la Peña Madridista Iluro, que és vuitena amb 33 punts. El duel es disputarà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies