Diumenge, 19 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A encadena 17 partits sense perdre

El sènior A del FS Unión Llagostense va guanyar dissabte contra l’Òrrius, per 6 a 2, i encadena ja 17 partits sense perdre, amb 13 triomfs i quatre empats. D’aquesta manera, es manté dins el pols per l’ascens.

L’equip llagostenc va ser superior a l’antepenúltim classificat, tot i que els visitants es van avançar. El sènior A ràpidament va capgirar l’electrònic i va marxar al descans amb el 4 a 1 a favor seu. A la represa, l’equip local va gestionar l’avantatge fins guanyar amb el 6 a 2 final. Els golejadors llagostencs van ser Gerard Alonso, amb un doblet, Manel Cruz, Marc Navajas, Sergio Saavedra i Patxi Heredia.

El sènior A ocupa el quart lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 51 punts i està a un, del tercer, l’Alella; a dos, del segon, l’Arenys de Mar; i a quatre del líder, el Castellterçol. Els dos primers classificats pujaran a la Primera Catalana. El pròxim partit dels llagostencs, que serà l’antepenúltim del campionat, serà transcendental perquè visitaran la pista del tercer classificat amb l’objectiu d’assaltar el tercer lloc. L’Alella ha guanyat cinc dels últims sis partits. A la primera volta el sènior A va empatar a casa contra els del Maresme, 5 a 5.

Pel que fa al sènior B, podria proclamar-se campió del grup 2 de la Tercera Catalana diumenge contra el Manlleu B. L’equip de la nostra localitat va guanyar la jornada passada contra el Sant Feliu de Codines, 1 a 2, i segueix líder, ara amb 63 punts. El sènior B té un marge de vuit punts amb el segon, el Vic, quan queden tres partits. En cas de no guanyar els osonencs en la pròxima jornada, el segon equip llagostenc seria campió. De totes maneres, si el sènior B guanya el seu pròxim partit a casa, serà campió perquè no dependria d’altres resultats. El duel es disputarà al Poliesportiu Antonio García Robledo, a les 17.30 h.

El sènior C va empatar contra el Pineda de Mar, per 3 a 3, i ocupa el cinquè lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 40 punts. Aquest cap de setmana havia de competir a la pista del Montgat, però com que l’equip rival s’ha retirat la federació ha donat el triomf als llagostencs, per 0 a 6.

Publicitat

Publicitat

Més notícies