Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Celebració del Dia d’Europa a l’Hora del Conte de la Biblioteca

La Biblioteca de la Llagosta se suma aquest dimarts al Dia d’Europa, que se celebra el 9 de maig, amb una edició especial de l’Hora del Conte. L’activitat està pensada per a infants a partir de cinc anys.

A partir de les 18.15 h, a la sala d’exposicions de Can Pelegrí, la narradora Susagna Navó explicarà la història Li deien Kalòpsia: Descobrim Europa des de l’espai exterior. Kalòpsia es troba a milions i milions de quilòmetres de la Via Làctia. És un planeta ple de colors on el cel pot ser groc i l’aigua és vermella i té gust de xarop de maduixa. Però a Kalòpsia no tot és tan bonic com sembla.

Aquesta activitat compta amb el suport de la Representació de la Unió Europea a Barcelona i la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies