Divendres, 17 maig 2024
19.1 C
La Llagosta

El Club Vòlei La Llagosta lluitarà per guanyar la fase de classificació

El Club Vòlei La Llagosta jugarà la fase final entre els quatre millors equips del grup de classificació de Preferent, que són els equips que no poden optar a l’ascens. L’equip femení juvenil de la nostra localitat va acabar la fase regular del grup de classificació al segon lloc, amb 16 punts, empatat amb el tercer, el CV Sant Martí, i està a set del líder, el Montserrat Sarrià.

En la fase final, La Llagosta lluitarà pel triomf contra el Montserrat Sarrià, el CV Sant Martí i el Vòlei Sant Martí, que aquest últim va acabar quart. “Estem satisfetes de passar a la fase final perquè demostra que la plantilla està fent una progressió”, assenyala el president del CV La Llagosta, Héctor Arenas. Tot i jugar en aquesta fase final, l’equip llagostenc no té cap opció de pujar de categoria. “Els equips que juguem la fase de classificació són els que no van poder accedir a la fase per pujar. Tot i això, hem aconseguit acabar al segon lloc de la segona fase”, diu Arenas, content de l’evolució de l’equip.

La primera jornada de la fase final del grup de classificació serà el 12 de maig a la pista del teòric favorit, el Montserrat Sarrià. La segona jornada serà el 18 de maig a la pista del Vòlei Sant Martí, i la tercera, i última, serà el 25 de maig a la pista del CV Sant Martí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies