Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

El CE La Llagosta buscarà la promoció d’ascens en l’última jornada

El CE La Llagosta afrontarà l’última jornada, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb l’objectiu d’obtenir la classificació per la promoció d’ascens. L’equip de la nostra localitat va guanyar dissabte al camp del Santa Eulàlia de Ronçana, per 1 a 4, i li ha permès arribar a l’últim partit del curs al segon lloc, en posició de promoció d’ascens.

La Llagosta està a tres punts del líder, el Caldes B, i empata amb el Martorelles B, al tercer lloc perquè té el gol average guanyat. Precisament, els martorellencs rebran als calderins dissabte. La Llagosta necessita guanyar en l’última jornada a casa contra el Corró d’Amunt, cinquè classificat amb 48 punts, i esperar una punxada del Martorelles B a casa contra el líder per assegurar-se el segon lloc. En el cas que els martorellencs guanyessin en l’última jornada, hi hauria un triple empat entre els tres equips, però La Llagosta quedaria relegada al tercer lloc per la lligueta de resultats entre els tres conjunts. “Hem arribat a una situació límit. Necessitem guanyar tant sí com no, però cal esperar que punxi el Martorelles B”, assenyala José Ángel Venero, coordinador del CE La Llagosta.

De totes maneres, en cas que Martorelles B empati, La Llagosta necessitaria només un empat per assegurar-se el segon lloc; en canvi, en cas que Martorelles B i La Llagosta perdin, el quart classificat, el Lliçà de Vall, podria assaltar el segon lloc si guanyés el seu últim partit, a casa del Santa Agnès. En un hipotètic triple empat al segon lloc entre La Llagosta, Martorelles B i Lliçà de Vall, La Llagosta guanyaria la lligueta de resultats entre els tres equips i obtindria la plaça de promoció.

A tot això, el Caldes B visitarà Martorelles amb l’objectiu de puntuar per assegurar-se el primer lloc i l’ascens directe a la Tercera Catalana. En cas de perdre per dos gols de diferència -en la primera volta van acabar 3 a 2- i una punxada llagostenca, el Martorelles B podria assaltar el primer lloc calderí.

En l’última jornada del campionat, els duels entre La Llagosta-Corró d’Amunt i Martorelles B-Caldes B es jugaran dissabte a la mateixa hora, a les 19.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies