Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Una setantena de participants en la classe de boxa de la plaça d’Antoni Baqué

Una setantena de persones van participar en la classe de boxa de la plaça d’Antoni Baqué. L’activitat va celebrar-se dissabte i estava organitzada pel club Zona de Combate, de Ripollet, que el seu responsable és el llagostenc José María Guerrero.

La classe de boxa va encetar-se amb un primer grup d’iniciació i, posteriorment, amb un grup més avançat, van fer moviments més complexos, fins i tot, amb contacte. “Vam practicar la posició de guàrdia, com a base, perquè a partir d’aquí hi ha la resta de moviments d’atac”, explica José María Guerrero, responsable de l’activitat, que va acabar molt satisfet amb la participació: “va ser un èxit perquè vam complir amb les expectatives creades. Vam voler mostrar una altra part diferent de la boxa perquè és un art i té valors”.

José María Guerrero va aconseguir títols catalans, estatals i internacionals com a boxejador. Dels seus majors èxits, va participar en el preolímpic dels Jocs Olímpics d’Atlanta 1996.

Publicitat

Publicitat

Més notícies