Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Paula Roman enceta la temporada amb una victòria al Trofeu de l’Aragó

La llagostenca Paula Roman, vinculada al CPA Ripollet, ha encetat la temporada 2024 amb un triomf en el Trofeu de l’Aragó de patinatge artístic. El campionat d’àmbit estatal va tenir lloc el cap de setmana a Figueruelas (Saragossa) i estava organitzat per la federació espanyola.

El campionat va aplegar les millors patinadores d’Espanya perquè només es podia accedir per invitació de la federació espanyola. A més, Roman tot i ser júnior, va quedar en el primer lloc de la modalitat lliure on competien patinadores sèniors, júniors i juvenils. Paula Roman va imposar-se amb un total de 68 punts, que van ser sis més que la segona, Clàudia Aguado, també del Ripollet.

La pròxima competició de la llagostenca serà la semifinal de la Copa del Món de patinatge artístic, que es disputarà a la ciutat italiana de Trieste, del 20 al 26 de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies