Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament lliura els premis als millors treballs de recerca de l’INS Marina

El Centre Cultural ha acollit avui el lliurament dels premis als millors treballs de recerca de l’Institut Marina, que atorga l’Ajuntament de la Llagosta. En aquesta ocasió, han estat guardonades Soraya Carmona Calafat, en Humanístic Social, pel treball Isabel I, conquesta i colonització d’Amèrica; i Reyes Gómez Romero, en Científic Tecnològic, per La reproducció assistida i els nadons prematurs. El Premi Especial La Llagosta ha estat per a Sara Jiménez Vilches per Vida, repressió franquista i reivindicacions a la Llagosta.

L’alcalde, Óscar Sierra, ha lliurat els premis, tauletes electròniques i abonaments d’un mes per al CEM El Turó a cadascuna de les guanyadores. L’acte ha tingut lloc al Centre Cultural en el marc de la programació de l’INS Marina per celebrar Sant Jordi. A més de l’alcalde, hi han assistit el director de l’INS Marina, Ramon Benabarre, i la regidora i presidenta de l’Àrea de Serveis a les Persones, Raquel Martínez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies