Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

La Biblioteca entrega els premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta ha lliurat els premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi. L’activitat s’ha celebrat a la tarda a la plaça d’Antoni Baqué i ha comptat amb l’alcalde Óscar Sierra; el regidor d’Arts, Fran Ruiz; i la regidora de Cultura, Judith Robles.

Les cinc propostes guanyadores han estat en la categoria de primer a segon de Primària, per a Ainhoa Álvez, de l’Escola Sagrada Família; de tercer a quart de Primària, Ariadna Arriaza, de l’Escola Sagrada Família; de cinquè a sisè de Primària, Valentina Vilarrubla, de l’Escola Sagrada Família; de primer i segon d’ESO, Kexin Yang, del Col·legi Balmes; i de tercer a quart d’ESO, Dorian Rico, del Col·legi Balmes. Els cinc infants guanyadors s’han emportat un diploma i un lot de llibres.

La Biblioteca s’ha sumat un any més a la Diada de Sant Jordi amb dues activitats més a l’aire lliure. Des de les quatre de la tarda, l’equipament municipal ha muntat una parada a la plaça d’Antoni Baqué amb una fira de revistes, que els assistents han pogut emportar-se de manera gratuïta els exemplars de publicacions d’anys anteriors; i a les 18.15 h, a l’escenari de la plaça, s’ha celebrat l’Hora del Conte per Sant Jordi, a càrrec d’Un Conte al Sac.

A més, durant el dia d’avui el Taller d’escriptura creativa de la Biblioteca de la Llagosta ha emès un programa especial per Sant Jordi a Ràdio La Llagosta. El grup de la biblioteca llagostenca ha recitat les poesies que conté el llibre Fragua, que es va editar fa 30 anys per un taller de literatura de l’Escola d’Adults de la Llagosta el curs 1993-1994. El programa s’ha pogut escoltar a les 12 i a les 18.30 h a Ràdio La Llagosta i està disponible en pòdcast.

Publicitat

Publicitat

Més notícies