Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Mor Pedro Fernández, exregidor d’ICV

Pedro Fernández, que va ser entre els anys 1987 i 2007 regidor d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) a l’Ajuntament de la Llagosta, va morir ahir a Colòmbia. Fernández va ser edil a l’oposició, però també va tenir responsabilitats al govern local després que la seva formació pactés amb el PSC.

Pedro Fernández va ser alcaldable per ICV en diferents ocasions i va deixar l’Ajuntament el 2007. També va ser president local d’ICV. Després va marxar a viure fora de la Llagosta. El juny del 2011 va ser al costat d’Alberto López en el ple durant el qual va ser escollit alcalde.

Fernández va ser també president del comitè d’empresa d’Aismalibar per CCOO i va estar molt vinculat a l’activitat veïnal i social de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies