Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

La Llagosta es prepara per celebrar Sant Jordi

Com en cada edició de la diada de Sant Jordi, la plaça d’Antoni Baqué serà l’escenari principal que acollirà les tradicionals parades de venda de roses i llibres a la nostra localitat. A partir de les 9 del matí i fins al vespre estaran instal·lats els estands d’entitats de la Llagosta.

A la plaça estaran Animalets, el Club de Basquet la Llagosta 2017, l’Institut Marina, l’AMPA de l’Escola Gilpe, La Llagosta Contra el Càncer, Aspayfacos, l’Handbol Club, Attadamon i Parlem Queer!.

La Biblioteca de la Llagosta centrarà bona part de les activitats que es faran a la tarda a la mateixa plaça. De 16 a 20 hores, hi haurà informació de la Biblioteca i la fira de revistes, els visitants podran endur-se de forma gratuïta exemplars de revistes d’anys anteriors que la Biblioteca no conserva. Si queden exemplars, del 24 al 27 d’abril, la fira estarà oberta a la Biblioteca.

A les 18 hores, està previst que es lliurin els premis del Concurs de punts de llibre 2024. Un quart d’hora més tard, hi haurà una Hora del conte especial, amb Un Conte al Sac i contes per a la Princesa, Sant Jordi i el Drac.

En cas de pluja, les activitats de la Biblioteca es traslladaran a Can Pelegrí.

Fragua, pequeños escritos de gente grande

El tradicional recital de poesia que la Biblioteca fa per Sant Jordi a Ràdio la Llagosta, estarà dedicat al 30è aniversari de la publicació del llibre Fragua, pequeños escritos de gente grande.

L’edició del llibre va sorgir el curs 93/94 del taller de literatura de l’Escola d’Adults, que dirigia Conchi Fermández. La publicació va recollir tant els escrits dels membres del taller com de les persones que cursaven els diferents nivells que van voler participar-hi. El llibre té quatre apartats, corresponents a cada estació de l’any. En total es va fer una edició de 1.000 exemplars, que es van esgotar de seguida.

El programa que s’emetrà demà per Ràdio la Llagosta (100.4 FM) a les 12 i a les 18.30 hores, es parlarà del llibre i es recitarà algunes de les poesies que es van publicar. L’enregistrament ha anat a càrrec del Taller d’escriptura creativa de la Biblioteca.

El Sant Jordi de l’Institut Marina

L’Institut Marina celebrarà Sant Jordi al Centre Cultural de la nostra localitat. Durant l’acte es farà el lliurament dels premis de recerca de l’alumnat de Batxillerat, en les modalitats Científica-Tecnològica i Humanístic-Social. Aquests premis compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. A més, també es lliurarà el premi del primer Concurs de curtmetratges per Sant Jordi, instaurat per l’Institut Marina i que està obert a alumnes, personal del centre i famílies.

Publicitat

Publicitat

Més notícies