Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

El Pre-Sant Jordi acull un bon nombre d’autors i autores

25 autors i autores van estar presents al Pre-Sant Jordi organitzat per Resistència Literària conjuntament amb la Cafetería Mágic i l’escriptora Isabella Vite. L’esdeveniment va tenir lloc ahir diumenge a la plaça de Pere IV, amb una bona acollida de públic.

A més de consultar i poder comprar els llibres, al llarg del matí es van realitzar tallers infantils, contacontes, recital de poesies i jocs literaris, que van anar a càrrec de Jordi Barrubés, un dels col·laboradors de l’acte. Al migdia, l’Escola Municipal de Música va oferir un petit concert amb tres alumnes de cant.

La presidenta de Resistència Literària, Maite Bonilla, ha explicat que l’acte va sortir “molt bé per ser la primera vegada, en un lloc que no és l’habitual. Tothom va sortir molt content”. Bonilla ha afegit que “la idea va sorgir de la Cafetería Mágic i la Isabella Vite, ens van dir d’afegir-nos i ens vam sumar, ja que el dia de Sant Jordi, en ser laborable, per problemes d’agenda, no podrem sortir”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies