Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Ja es poden reservar les entrades de la nova comèdia de Nanocosmos, ‘La cena’

Ja es poden reservar les entrades de la nova comèdia del grup de Nanocosmos Teatre, ‘La cena’, inspirada en l’obra de José Luis Alonso de Santos. La representació de l’obra de teatre serà el diumenge 28 d’abril, a les 17 i 19 h, al Centre Cultural i el preu de l’entrada serà amb el sistema de taquilla inversa.

L’obra, tenyida de comèdia, parlarà del futur d’una societat fictícia, que situa a l’espectador al final d’una guerra amb un bàndol guanyador i l’altre, perdedor. L’escena de la representació se centra en un sopar del bàndol guanyador, tot i que els servents formaven part dels vençuts. “Amb tots els conflictes que hi ha en l’actualitat, hem volgut parlar de la cultura de la pau”, explica la directora, que també ha adaptat l’obra, Carme Vilar, que afegeix: “hem volgut expressar que a les guerres, tothom perd. I, a més, que en els moments més complicats, apareix la bondat humana”.

L’obra està interpretada per Mireia Bermejo, Yolanda Frías, Sonia Hernández, Jaume Fuster, Héctor Velázquez, Isa Moyano, Maria Jesús Román, Estefanía Escobar, Sara Cidoncha, David Martín, Carol Mea, Emma Ayala i Raúl Cidoncha. L’obra compta amb el vestuari de Raúl Román i la il·luminació de José Francisco Artacho.

Les entrades es poden reservar a Foto Estudio Damián i el mateix dia de l’espectacle al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies