Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

El Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta ja té dates

El Concurs Nacional de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, que arriba aquest any a la seva 39a edició, se celebrarà del 24 de maig al 15 de juny al Centre Cultural. Els divendres 24 i 31 de maig i el 7 de juny tindran lloc les preliminars i el dia 15 de juny la final.

Els cantaors i cantaores que estiguin interessats a participar-hi poden demanar informació a través del correu electrònic andalucia_lallagosta@hotmail.com o les xarxes socials del certamen, Instagram i Facebook. La data límit per a la inscripció és el 17 de maig.

El 39è Concurs Nacional de Cante Jondo de la nostra localitat estarà dedicat al fotògraf José Serrano Chacón, de Badalona. Serrano fa molts anys que està vinculat al certamen realitzant fotografies dels cantaors i cantaores participants. A més, el badaloní, també s’ha dedicat a altres concursos i esdeveniments tant de Catalunya com de fora. Fins i tot ha rebut una menció especial del Festival Internacional Cante de Las Minas, de Huelva, un dels més prestigiosos del món del flamenc.

La previsió és que el Concurs de la Llagosta compti amb una quinzena d’artistes. El primer classificat rebrà un premi de 1.500 euros. El premi del segon serà de 600 euros; el de tercer, 400 i el del quart i el cinquè, de 200 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies