Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Mare Terra, un espectacle per a tots els públics al Centre Cultural

El Centre Cultural acollirà dissabte l’obra familiar Mare Terra, de la Companyia del Príncep Totilau. L’espectacle començarà a les 18 h i el preu de l’entrada és de cinc euros.

Mare Terra és un espectacle d’actors i titelles per a infants sobre l’aparició de la vida a la Terra. L’obra té com a protagonista al Bernat, que amb cinc anys té una pila de preguntes sense resposta: “D’on van sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?”; “Com és que tots els dinosaures es van morir?”; “Abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”.

Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l’origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Bang fins a l’aparició de l’ésser humà.

Espectacle per a infants a partir de 3 anys, inspirat en les preguntes dels nostres fills sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman.

Les entrades per l’obra es poden adquirir a la plataforma Entràpolis.

La representació es fa al voltant del Dia de la Terra, que s’escau el 22 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies