Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

L’HC Vallag empata contra el Sant Vicenç (32-32) i se situa desè

L’HC Vallag ha trencat una ratxa negativa de dues derrotes amb un empat contra el Sant Vicenç, per 32 a 32. L’equip de la nostra localitat va fer un gran partit, però a l’últim sospir el conjunt local va marcar el definitiu empat.

El Vallag va dominar l’electrònic fins al final. Al descans, els llagostencs van situar-se 13 a 14 a favor seu i a la segona part van arribar a tenir cinc gols d’avantatge. Al tram final, les exclusions van fer passar una mala estona al Vallag, que en inferioritat va veure com el Sant Vicenç escurçava l’electrònic fins a marcar el 32 a 32 final. “Estem contents pel punt i el joc, però he, anat per davant de l’electrònic des del final. Creiem que podíem haver guanyat”, explica el tècnic, Marc Gironella.

L’HC Vallag ha pujat fins al desè lloc, del grup B de la Segona Catalana, amb 20 punts, empatat amb l’onzè, el Cooperativa Sant Boi B. A més, té un marge de cinc punts amb el dotzè classificat, el Cambrils, que empata amb el tretzè, el Sant Andreu de la Barca. Aquesta setmana el Vallag té jornada de descans i no competirà fins al 28 d’abril a la pista del Poblenou B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies