Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Inscripcions obertes per a una classe de boxa a la plaça d’Antoni Baqué

El club Zona de Combate, que presideix el llagostenc José María Guerrero, celebrarà dissabte una sessió de boxa oberta per a totes les edats a la plaça d’Antoni Baqué, a les 11 h. L’entitat ha obert el període d’inscripcions, gratuïtes i que es poden formalitzar al seu correu electrònic, masterclass@zonadecombate.es.

La classe constarà de dues parts. En una primera, hi haurà exercicis sense contacte; i en una segona, estarà adreçada a l’alumnat més avançat perquè es permetrà el contacte en el combat. “L’objectiu és mostrar a la gent que la boxa és un esport de disciplina, de valors… que hi ha una dedicació prèvia, és a dir, no són dues persones donant-se cops de puny. Som un esport que el pot practicar tothom”, explica José María Guerrero, que impartirà ell mateix la classe. Ara per ara, hi ha una quarantena de persones que s’han inscrit a la classe de boxa.

José María Guerrero va aconseguir títols catalans, estatals i internacionals com a boxejador. Dels seus majors èxits, va participar en el preolímpic dels Jocs Olímpics d’Atlanta 1996.

Publicitat

Publicitat

Més notícies